FCSB a anunțat cel de-al treilea transfer al acestei veri: ”Bine ați venit!”

După ce i-a transferat deja pe David Kiki și Daniel Popa, Gigi Becali l-a adus și pe Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK, pentru care a plătit 1,3 milioane de euro.

În cursul zilei de vineri, mijlocașul a fost prezentat oficial ca noul jucător al celor de la FCSB și va pleca în cantonamentul echipei din Olanda.

Pe lângă cei trei deja transferați, Gigi Becali așteaptă un răspuns și din partea lui Florin Tănase, fostul căpitan al echipei, care ar putea ajunge la campioana României dacă nu-și va găsi un angajament în străinătate.

„FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.
Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.
Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a transmis campioana României.

În perioada petrecută la Sepsi, Ștefănescu a bifat 191 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 37 de ori și să paseze decisiv în 26 de situații diferite.

În prezent, site-urile de specialitate l-au evaluat pe internaționalul român la 1,7 milioane de euro.

FCSB, în această perioadă de mercato:
Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)
Veniri – Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)
Reveniri după împrumuturi – Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)
Plecări – Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme