Faceți planuri cu privire la propunerile primite?” Edi Iordănescu a oferit un răspuns și a făcut un apel înainte de meciul cu Belgia

Cu 24 de ore înainte de meciul care va avea loc la Koln, Edi Iordănescu și Radu Drăgușin au răspuns la întrebările reporterilor.

Edi Iordănescu: “Nu am nicio ofertă, nici nu m-ar fi interesat!”

La conferința de presă premergătoare partidei cu Belgia, Edi Iordănescu a fost întrebat de către reporterii prezenți în sală despre ofertele pe care selecționerul României le-ar fi primit în ultima perioadă.

Edi Iordănescu a mărturisit că, în momentul de față, nu are pe masă nicio ofertă și a ținut să precizeze că oricum nu ar fi fost interesat să părăsească echipa națională. Totuși, selecționerul a transmis că va discuta mai multe despre acest subiect după ce România își va încheia aventura la turneul final.

Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu Federația Română de Fotbal, însă are contractul pe masă și, cel mai probabil, tehnicianul va semna un nou angajament după Campionatul European.

“N-am nicio ofertă, absolut nicio ofertă. Dacă cineva ar fi fost interesat de mine, nu m-ar fi interesat pe mine. E un subiect pe care, vă implor, să nu îl mai deschidem atât timp cât suntem aici. Ne întoarcem acasă și avem timp să discutăm de toate, dar ne place aici și vrem să mai stăm, așa că trebuie să mai așteptați pentru discuția asta.
Gândul meu e doar la echipa națională! Referitor la jocul de mâine, trebuie să fim foarte eficienți, pragmatici, dar foarte exacți și echilibrați pe toate momentele jocului”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare partidei cu Belgia.

Clasamentul în grupa E
1. România – 3p (un meci, golaveraj +3)
2. Ucraina – 3p (două meciuri, golaveraj -2)
3. Slovacia – 3p (două meciuri, golaveraj 0)
4. Belgia – 0p (un meci, golaveraj -1)

Campionatul European din Germania 2024 se desfășoară în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme