Experiența lui Adi Popa la Reading și compararea cu fotbalul românesc: “Este ca o afecțiune”

In 2017, FCSB a vândut pe Adi Popa la Reading pentru 600.000 de euro. Englezii l-au mai trimis sub formă de împrumut la Al Taawoun, Ludogorets și chiar FCSB, iar în 2020 s-au descotorosit de serviciile acestuia. “Motoreta” a revenit atunci în România, la FC Voluntari.

Adi Popa susține că în Anglia în momentul în care te antrenezi bine există o posibilitate mare să fii introdus în următorul joc. Mai mult, “motoreta” consideră că fotbalul din România suferă la acest capitol și că la britanici nu și-a permis să o lase mai moale la niciunul dintre antrenamentele disputate la Reading.

“Da. E chestia asta ca o boală care se ia. Îi vezi pe ceilalți că fac și nu poți să fii tu singurul care nu face. Și te trag după ei. E vorba despre respectul față de colegi. Antrenorul nu te certa dacă nu aveai implicare la un antrenament. Colegii se uitau pe tine! Două ore dă-i bătaie, după faci ce vrei. Plus că acolo dacă te-ai antrenat bine, jucat bine, joci. Noi mai suferim la capitolul ăsta. Răsplata pentru munca pe care o depui tot timpul vine”, a spus Adi Popa la Emoții Europene.

Adi Popa a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum CS Buftea, FC Timișoara, Gloria Buzău, “U” Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al Taawoun, Ludogorets, FC Voluntari, Academica Clinceni, Concordia Chiajna și CSA Steaua.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme