Este prea mult!” replica lui Ciprian Marica, după ce Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi pe teren

Portugalia și Slovenia au terminat la egalitate, scor 0-0, în timpul regulamentar al optimilor de finală, motiv pentru care s-a intrat în minutele de prelungire.

Pe finalul primei reprize Portugalia a primit o lovitură de pedeapsă, însă Cristiano Ronaldo a ratat-o. La scurt timp după asta, starul portughez a fost năpădit de lacrimi.

Totuși, Portugalia a câștigat meciul la loviturile de departajare, iar Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze de la punctul cu var.

Ciprian Marica a comentat la ProTV evenimentul care l-a avut în prim-plan pe Ronaldo, susținând că acesta a cam exagerat.

“Eu cred că e prea mult, nu-l văd. Trebuie să dai dovadă de bărbăție. Trebuie să demonstrezi că ești căpitanul echipei. Nu-l văd pe Maradona făcând asta (n.r. – să plângă).

“E o tensiune, dar nu e cazul la el. Nu avea presiune că trece pe bancă dacă nu marchează”, a spus Ciprian Marica la PRO TV.

Cristiano Ronaldo nu a înscris în grupele EURO 2024

Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist european din istorie care a ajuns la 50 de apariții cu naționala la turneele finale mondiale și continentale (28 la Campionatul European + 22 la Campionatul Mondial)!

De altfel, este pentru prima dată pentru portughez când nu marchează în faza grupelor la un turneu final – la precedentele 10 la care a participat a înscris de fiecare dată!


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme