Este posibil ca Edi Iordănescu să fie prelungit? Familia îl îndeamnă să plece de la națională chiar înainte de începerea EURO.

Edi Iordănescu (46 de ani) mai are contract cu echipa națională de fotbal a României până la finalul EURO 2024.

Înainte de turneul din Germania, s-a discutat mult despre prelungirea înțelegerii dintre selecționer și FRF, dar până acum nu s-a făcut un anunț oficial în acest sens. Cum Iordănescu a tot ezitat să semneze, unii au început să speculeze că, de fapt, nici n-o va face.

Edi Iordănescu a discutat în 2022 cu familia sa despre plecarea de la echipa națională. Duminică, la emisiunea Digi Sport Matinal, Daniel Stanciu a prezentat niște informații care întăresc și mai mult ideea că Iordănescu nu va pune pixul pe un nou contract.

În aceste condiții, sunt șanse destul de mari ca Iordănescu să plece de la națională. Ce l-ar putea întoarce din drum ar putea fi o ofertă de nerefuzat din partea FRF sau, de ce nu, o prestație istorică a elevilor săi cu Olanda, care l-ar face să nu poată renunța la ei.

Mandatul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale a României. Iordănescu a preluat naționala României pe 25 ianuarie, iar de atunci a reușit performanțe extraordinare.

27 de meciuri a jucat România cu Edi Iordănescu pe bancă: 10 victorii, 10 remize și 7 înfrângeri.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme