Eroul din România pentru EURO 2024 își întărește lotul echipei de club: “Veniturile vor depăși așteptările!”

Românii de pretutindeni speră ca Denis Drăguș să aibă o prestație magistrală și în meciul contra Belgiei, iar România să își asigure calificarea în optimile de finală.

Ce sumă încasează Standard Liege pentru Denis Drăguș

Așteptările din partea lui Denis Drăguș erau destul de mari, mai ales că atacantul a impresionat și în sezonul recent încheiat pe care l-a petrecut împrumutat la Gaziantep. La fosta echipă a lui Marius Șumudică, Denis Drăguș a marcat 15 goluri, iar mai multe cluburi s-au declarat interesate de semnătura internaționalului român.
Echipa care l-a convins să semneze a fost Trabzonspor, despre care s-a scris că le-a plătit celor de la Standard Liege, clubul de care aparținea Denis Drăguș, nu mai puțin de 1,7 milioane de euro.
Totuși, conform unor surse citate, suma este de fapt mult mai mare. Se scrie că ar fi vorba despre două milioane de euro, la care se mai adaugă bonusurile, dar și un procent de 15% dintr-un transfer ulterior. Suma este binevenită pentru Standard Liege, care în ultima perioadă s-a confruntat cu mari probleme financiare.
4 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, potrivit Transfermarkt.

VIDEO Rezumatul partidei România – Ucraina 3-0

Programul meciurilor României la EURO 2024
17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).
Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme