Edi Iordănescu, vorbire de neuitat după succesul cu Ucraina + Repartee amuzantă către Nicolae Stanciu

Meciul a fost transmis în direct de Pro TV și VOYO.

Edi Iordănescu, selecționerul României, a avut un discurs echilibrat la finalul partidei pe care România a câștigat-o la Munchen, scor 3-0 cu reprezentativa Ucrainei, o formație compusă din multe staruri din campionate puternice ale Europei.

“Este o victorie memorabilă, nu știu dacă aș putea găsi cuvinte pentru a le mulțumi suporterilor de aici și de pretutindeni. Înainte de orice aș vrea să le mulțumesc băieților, îi felicit și îi strâng în brațe. Au bătut recorduri în acest meci.

Și ei jucătorii Ucrainei știau multe lucruri despre noi, noi am interpretat foarte bine în majoritatea timpului ce ne-am propus, mă bucură că e o victorie categorică și mă bucur că n-am primit gol.

Sunt fericit pentru Stanciu pentru că a fost numit omul meciului, sper să mă salute în continuare, dar starul nostru este grupul.

Dacă va fi titular Niță și în meciul următor, vedem, hai să ne bucurăm azi, o să urmeze și analiza, au fost și lucruri care n-au fost bune, de mâine vedem ce o să facem. Avem trei portari buni care pot apăra în orice moment.

Avem secrete față de adverari, mi-e greu să spun înainte de joc lucruri din punct de vedere tactic”, a declarat Edi Iordănescu, imediat după meci, în emisiunea Studio EURO 2024, la Pro TV.

România – Ucraina 3-0

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – M. Marin (AD. Rus 75), Fl. Coman (Mihăilă 62), R. Marin, Man (I. Hagi 62), Stanciu (Racoviţan 87) – Drăguş (Puşcaş 75). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

UCRAINA: Lunin – Konoplya (Tymchyk 72), Zabarniy, Matvyenko, Zinchenko – Shaparenko (Yaremchuk 62), Stepanenko (Brazhko 62) – Tsygankov (Yarmolenko 62), Sudakov (Malinovskyi 83) , Mudryk – Dovbyk. SELECŢIONER: Serghei Rebrov.

Cartonașe galbene: R. Marin 79 / Konoplya 67

Arbitri: Glenn Nyberg – Mahbod Beigi, Andreas Soderqvist (toți din Suedia) – Espen Eskas (Norvegia)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme