Echipa României se pregătește intens pentru confruntarea cu Olanda în optimile EURO 2024.

Jucătorii naționalei României la antrenament / Foto: FRF.ro
articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 14:57

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, sâmbătă, 21:00, DGS 1

România o va întâlni pe Olanda în optimile EURO 2024, iar ”Tricolorii” lui Edi Iordănescu au intrat în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirile pentru această partidă importantă.

  • Meciul România – Olanda se joacă marți, 2 iulie, de la 19:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Jucătorii naționalei României au efectuat penultimul antrenament de la Wurzburg înaintea duelului cu Olanda

Jucătorii naționalei României au efectuat sâmbătă, 29 iunie, cel de-al doilea antrenament de după meciul cu Slovacia, care a asigurat calificarea în optimile EURO 2024.

Antrenamentul de azi a fost și penultimul pentru ”Tricolori” la baza din Wurzburg înaintea duelului cu Olanda, de marți, 2 iulie.

Galerie Foto

Pentru naționala României va mai urca încă o sesiune de antrenament la Wurzburg și apoi antrenamentul oficial de pe stadionul din Munchen, unde prima noastră reprezentativă și-a început parcursul de la EURO 2024, cu victoria entuziasmantă în fața Ucrainei, 3-0.

Felix Zwayer, arbitrul de la România – Olanda, are un trecut controversat

Neamțul se află la cea de-a treia delegare de la turneul final din Germania, după ce a mai arbitrat în faza grupelor Italia – Albania 2-1, respectiv Turcia – Portugalia 0-3.

În urma delegării la România – Olanda, a reieșit la suprafață faptul că Zwayer a fost suspendat în 2005, când se afla în al doilea an de carieră.

Atunci, neamțul a fost implicat într-un scandal lăsat cu 6 luni de suspendare. Zwayer era tușier și a acceptat 300 de euro din partea altui arbitru, Hoyzer, care avea misiunea de a o ajuta pe Wuppertaler să nu retrogradeze.

Suspendarea a fost ținută secret vreme de mai mulți ani și a fost făcută publică abia în 2014. De atunci, federația germană a fost criticată de mai multe ori pentru decizia de a-i permite lui Zwayer să arbitreze din nou, în timp ce Hoyzer a fost suspendat pe viață.


Etichete:
romania
,
echipa nationala
,
olanda
,
antrenament

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme