Echipa interesată de aducerea lui Radu Drăgușin de la Tottenham

Chiar dacă a spus că va juca și din sezonul următor la Tottenham, echipă care a plătit 25 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Genoa, se pare că Radu Drăgușin ar fi tentat de o revenire în Serie A, la una dintre echipele cu pretenții.

Napoli a fost recent preluată de Antonio Conte, iar fostul campion din Serie A și Premier League vrea să-l transfere pe fundașul român, scrie Napoli Calcio News.

Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham!

Jurnaliștii italieni menționează faptul că Drăgușin și-ar dori să revină în campionatul Italiei pentru a prinde mai multe minute. În a doua parte a sezonului precedent, după transferul în Premier League, fundașul român a fost mai mult rezervă la gruparea londoneză.

Rămâne de văzut în ce condiții ar fi dispusă Tottenham să renunțe la fundașul român, având în vedere că a plătit o sumă importantă pentru a-l transferă în urmă cu doar o jumătate de an. La Tottenham, Radu Drăgușin a evoluat în nouă partide, majoritatea din postura de rezervă.

Atac cu talpa la adresa lui Radu Drăgușin

După stabilirea duelurilor din optimile de finală, jurnalistul olandez Valentijn Driessen a comentat despre tricolori, luându-l în vizor pe Radu Drăgușin, liderul din apărare.

“Deja are o coafură ciudată. În stil feminin. Nu a reușit nimic sezonul trecut. Joacă pentru Tottenham, impresarul său crede că e minunat. Mereu îl urmărește pe Daniel Levy, să-i spună că ar trebui să-i mărească salariul și că ar trebui să joace. Dar nu este suficient de bun, iar Van de Ven joacă acolo. Ar fi mai bine dacă am juca cu Van de Ven decât cu Virgil van Dijk, pentru că-l va ține pe Drăgușin la respect”, a spus Drissen, citat de fcupdate.nl.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme