Echipa Craiova a suferit o înfrângere, Botoșani s-a impus, în timp ce Gloria Buzău a încheiat la egalitate.

Echipele de fotbal din SuperLigă se află în cantonament, iar rezultatele din meciurile amicale pentru unii sunt bune, iar pentru alții mai puțin. Universitatea Craiova, de exemplu, a fost învinsă de formația elvețiană FC Sankt Gallen cu scorul de 1-2 (1-1), duminică, la Kematen. În schimb, FC Botoșani a câștigat, iar Gloria Buzău a încheiat la egalitate.

Partida s-a disputat în stagiul de pregătire din Austria.

Universitatea Craiova – Sankt Gallen 1-2

Alexandru Mitriță (11) a deschis scorul pentru echipa din Bănie, însă Willem Geubbels (14) și Behar Neziri (52) au adus victoria formației clasare pe locul 5 în prima ligă elvețiană în sezonul trecut.

Universitatea Craiova a folosit la început formula:

L. Popescu – Gaşpăr, Zajkov (Maldonado, 46), Badelj, D. Benga (Ndong, 46) – Oshima (Al. Creţu, 46), Căpăţînă (Lăpădătescu, 46) – Bană (Mora, 46), Mitriţă (Houri, 46), Paradela (A. Ivan, 46) – Koljic.

FC Botoșani – FK Jablonec 3-2

Echipa de fotbal FC Botoșani a învins formația cehă FK Jablonec cu scorul de 3-2 (2-2), duminică, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Austria.

Alexandru Țigănașu (20), Sebastian Mailat (30) și Friday Adams (75) au marcat golurile echipei moldovene.

Pentru cehi, care au încheiat pe locul 11 în sezonul trecut, a punctat David Puskac (13, 42), notează Agerpres.

FC Botoșani a început cu:

E. Pap – Charles Petro, A. Miron, Celea, Țigănașu – Aldair, V. Dican, Ed. Florescu – Mitrov, Chică-Roșă, Mailat.
Rezerve au fost Kukic – G. David, Jaly, Şeroni, Pavlovic, E. Lopez, Ştefan, Kaprof, Sadiku, Gligor, Cărăușu, Adams.

Gloria Buzău – NK Radomlje 2-2

Proaspăt promovată în prima ligă de fotbal a României, Gloria Buzău a terminat la egalitate cu echipa slovenă NK Radomlje, 2-2 (1-2), duminică, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Slovenia.

Constantin Budescu (9 – penalty) și P. Manuel (68) au marcat golurile echipei antrenate de Andrei Prepeliță.

Pentru NK Radomlje, care a încheiat sezonul trecut pe locul 9 din zece echipe în prima ligă a Sloveniei, au punctat Stjepan Davidovic (27) și Uros Korun (35).

Gloria Buzău a început cu:

D. Railean – D. Ferraresso, G. Turda, A. Dobrosavlevici, C. Gladun – R. Akhmatov, Budescu, Brîncoveanu – Mihaiu, Cr. Dumitru, P. Manuel.

Rezerve au fost: Greab – S. Pîrvulescu, Al. Dandea, R. Sălceanu, Prejmerean, T. Călin, Dr. Tescan, Dr. Grigore, D. Benzar, Dr. Lazăr, D. Dumitrașcu, M. Keita.

Gloria a anunțat transferul mijlocașului Mouhamadou Keita. Senegalezul, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat lotului pregătit de Andrei Prepeliță în cantonamentul din Slovenia. Keita vine de la Belenenses, liga a doua portugheză, pentru care a evoluat în 32 de partide și a marcat 4 goluri.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme