Dumitru Dragomir, impresionat de noul fotbalist de la FCSB: ”Este cel mai bun transfer al verii”

David Miculescu a fost cel care a deschis scorul pentru campioana României în minutul 21, cu o lovitură de cap. A urmat golul de 2-0 marcat de Marius Ștefănescu în minutul 52, după o fază ”construită” de Daniel Popa, iar ultimul gol al meciului a venit din piciorul lui Luis Phelipe.

Brazilianul a punctat după ce portarul advers a respins în piciorul său o minge șutată de Alexandru Musi, reușind să închidă astfel tabela și să aducă primul trofeu al sezonului pentru FCSB.

După debutul cu gol la FCSB, Marius Ștefănescu (25 de ani) a fost remarcat de patronul celor de la FCSB, dar și de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir este convins că mijlocașul adus de FCSB de la Sepsi OSK este ”transferul verii” în Superliga României.

„Convingerea mea este că Ștefănescu este acum la nivelul lui Florinel Coman. Este un jucător de mare perspectivă. Este transferul verii”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.ro.

Nu mai puțin de 1,3 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l convinge pe Laszlo Dioszegi să accepte transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB.

De două ori câștigător de Cupa României cu gruparea din Sfântu Gheorghe, Ștefănescu se poate lăuda cu două prezențe la naționala României.

Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)

Veniri – Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi – Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări – Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis), Cătălin Gogor (Șelimbăr / gratis)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme