Drumul spre Munchen cu Tricolorii ca un tren rapid | Sport

Echipa națională a plecat spre Munchen la bordul unui tren rapid. Primul nostru adversar la Euro, Ucraina a călătorit spre Bavaria cu avionul. România – Ucraina va fi mâine în direct la RRA, de la ora 16.

Echipa națională a României a plecat spre Munchen duminică dimineață, la bordul unui tren rapid, pentru meciul cu Ucraina de luni, ora 16. La gara din Wurzburg, polițiști germani și ofițeri ai jandarmeriei române au asigurat un cordon de securitate pentru plecarea tricolorilor.

Autocarul echipei a ajuns la gară cu o ușoară întârziere, conform unei tradiții pe care am descoperit-o în cantonamentul din Germania. Fotbaliștii români au ajuns pe peronul numărul 4 cu zece minute înainte de plecarea trenului spre Munchen. Printre ei se afla și antrenorul Edi Iordănescu, care a fost felicitat de ziariști și curioși deoarece își sărbătorește a 46-a aniversare astăzi.

Deși astăzi este ziua lui Edi Iordănescu, fotbaliștii români nu vor avea timp de petreceri. Aceștia se vor antrena pe stadionul lui Bayern și vor intra în izolare completă până la partida cu echipa din Kiev.

Echipa Ucrainei a sosit deja în Munchen sâmbătă seară, după ce au fost cantonați lângă Wiesbaden. Aceștia au ales să vină cu avionul din Frankfurt din cauza vremii capricioase care i-a obligat să schimbe echipamentul la antrenamentul de sâmbătă pentru a se proteja de ploaie.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme