Discuții vii în cadrul emisiunii Prima Sport! Antrenorul Mircea Rednic a exprimat interesul să-l aibă pe Micovschi în echipa UTA. Reacția lui Viorel Moldovan.

Claudiu Micovschi a fost împrumutat de Rapid la UTA Arad, în sezonul recent încheiat.

Mijlocașul a avut evoluții bune sub comanda lui Mircea Rednic, marcând 9 goluri în 32 de meciuri, iar tehnicianul ar dori să continue colaborarea cu acesta.

Mircea Rednic a avut o intervenție, în cadrul emisiunii Euro Show. Antrenorul arădenilor a declarat că îl vrea în continuare pe Micovschi și a spus despre mijlocaș că este “copilașul lui”.

Ulterior a venit și răspunsul lui Viorel Moldovan, noul președinte din Giulești. Moldovan a declarat că nici nu se pune problema ca Micovschi să plece din nou la UTA.

“Eu am un lot foarte bun, față de ce am avut în sezonul trecut. Dacă ni se oferă posibilitatea, nu o să zic nu. Mi l-aș dori pe Mico (n.r. Micovschi), copilașul meu”, a declarat Mircea Rednic la Prima Sport.

“Micovschi va rămâne cu noi. Vulturar are o problemă medicală, sperăm să îl recuperăm și pe el. Pop, bineînțeles, că va rămâne și el cu noi. Contăm pe toți acești jucători în sezonul următor”, a fost răspunsul lui Viorel Moldovan la Prima Sport.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme