Dinamo își ia adio de la fostul lider al echipei: ”Toate cele bune pe viitor”

Dinamo a renunțat la serviciile lui Deniz Giafer (23 de ani), fundașul central crescut chiar în propria academie.

Anunțul oficial a fost făcut în cursul zilei de vineri, 5 iulie, pe aplicația oficială a celor de la Dinamo.

În total, Deniz Giafer a jucat în tricoul alb-roșu în 57 de partide, iar în sezonul 2022/2023, atunci când echipa era în Liga 2, a purtat de mai multe ori banderola de căpitan.

“Mulțumim, Deniz GIAFER! Dinamo 1948 Bucureşti şi fundașul central Deniz Giafer au decis de comun acord încheierea relațiilor contractuale. Format de la 9 ani în Academia clubului, Deniz a debutat pentru Dinamo în SuperLigă cu trei ani în urmă, pe 19 iulie 2021, într-o victorie împotriva celor de la FC Voluntari, 3-2. Sezonul următor, când echipa noastră a evoluat în eşalonul secund, tânărul apărător a împărţit banderola de căpitan cu veteranul Patriche și a avut o evoluţie apreciată pentru revenirea imediată pe prima scenă a fotbalului românesc. 57 de meciuri, 2 goluri și o pasă decisivă a adunat Deniz în tricoul alb-roșu. Mult succes în carieră, Deniz” a anunțat Dinamo.

150 de mii de euro este cota de piață a lui Deniz Giafer, potrivit transfermarkt.com.

CFR Cluj – Dinamo, duminică, 14 iulie, de la ora 19:30

Luni, 1 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul ediției 2024/2025 al Ligii 1. La două zile distanță au fost stabilite și datele pentru primele două etape ale noii stagiuni. Farul și Unirea Slobozia ”deschid balul” în campionatul României. Cele două formații se vor întâlni la Ovidiu, vineri, 12 iulie, de la ora 18:30. Campioana FCSB joacă o zi mai târziu contra celor de la U Cluj, de la ora 22:00. Capul de afiș al primei etape este CFR Cluj – Dinamo, partidă care se va disputa duminică, 14 iulie, de la ora 19:00

Toate partidele din SuperLiga vor putea fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme