Dinamo, ce reușită! A reprezentat cu succes România la competiția finală și acum a încheiat un contract cu echipa din “Fântână”.

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian s-a alăturat Clubului Sportiv Dinamo, a anunţat, joi, gruparea bucureşteană pe pagina sa de Facebook.

”Clubul Sportiv Dinamo îşi consolidează secţia de tenis cu o sportivă care punctează plin la capitolele valoare, eleganţă şi frumuseţe. Jaqueline Cristian, a 66-a jucătoare a lumii, conform clasamentului la zi al WTA, s-a alăturat celui mai titrat club al ţării”, se arată în comunicat.

Jaqueline Cristian, componentă a lotului național

”Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos şi cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări şi sper să aducă numai rezultate bune”, a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline Cristian a avut un sezon bun până acum, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar şi cu o contribuţie importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup. Ea a învins-o la simplu pe Lesia Ţurenko şi mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

Jaqueline Cristian va fi “aproape sigur” în delegaţia olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris, subliniază CS Dinamo.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme