Dinamo a descoperit un nou forward! Cu o înălțime de 1.85m, evoluează în Serie A.

În plină efervescență a perioadei de transferuri, Dinamo București își conturează echipa pentru viitoarea stagiune, concentrându-se pe aducerea de talente tinere și pe consolidarea liniei ofensive.
Sub conducerea antrenorului Zeljko Kopic, echipa a deja a înregistrat trei transferuri importante: Adrian Caragea (18 ani), Alexandru Roșca (21 de ani) și Cătălin Cîrjan (21 de ani), toți jucători români promițători.

Dinamo și-a găsit atacant! Una dintre principalele ținte ale echipei este atacantul Rareș Burnete, care evoluează la Lecce în Serie A. Tânărul fotbalist român a impresionat la echipa primavera a clubului italian și a reușit să debuteze în Serie A cu o contribuție crucială în victoria echipei sale împotriva lui Lazio, oferind pasa decisivă pentru golul victoriei. Burnete are o istorie formativă care include echipe precum Colțea, Academia Hagi și SR Brașov în România, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru întinerirea și întărirea lotului “câinilor roșii”.

Unul vine, altul pleacă! Darko Velkovski, OUT de la Dinamo. Pe de altă parte, Dinamo a anunțat și plecarea lui Darko Velkovski, fundașul din Macedonia de Nord, care a ajuns la echipă în iarnă și a avut o contribuție semnificativă în cele 16 meciuri jucate, marcând un gol în Superligă. Deși clubul a dorit să îi ofere o prelungire de contract, Velkovski a decis să nu accepte oferta, iar relația sa contractuală cu Dinamo s-a încheiat. “Mulțumim, Darko Velkovski! Relația contractuală dintre Dinamo 1948 București și internaționalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final. Transferat într-o iarnă apăsătoare pentru gruparea dinamovistă, Darko a evoluat în 16 partide și a marcat un gol pentru alb-roșiii, în Superligă. Mult succes în carieră, Darko”, a fost anunțul clubului.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme