Din senin! Onorul acordat lui Vasile Mogoș după ce a fost îngenunchiat de Dumfries în confruntarea România – Olanda.

Titular pe postul de fundaș stânga în locul lui Nicușor Bancu, suspendat, Vasile Mogoș a rezistat doar 32 de minute pe teren. Apărătorul de la CFR Cluj a fost victima unei ciocniri dure cu Denzel Dumfries și a acuzat dureri la nivelul pieptului și capului.

Medicii l-au tratat pe gazon pe Mogoș, însă fundașul nu a mai putut continua, iar Edi Iordănescu l-a trimis în locul său pe Bogdan Racovițan, în timp ce Andrei Burcă a fost mutat pe poziția de fundaș stânga.

Deși a jucat doar 32 de minute la Munchen, Vasile Mogoș a fost desemnat de ziarul Gazzetta dello Sport cel mai bun jucător al României din partida cu Olanda. Italienii subliniază că această distincție vine și ca urmare a prestației generale modeste a echipei conduse de Edi Iordănescu.

“Joacă jumătate de oră și este cel mai bun din echipa României. Stă bine în teren, însă se accidentează. Pentru o rezervă, bun!”, a scris Gazzetta despre Mogoș, notat cu 6.

Singurul jucător al României care a mai primit nota 6 a fost Radu Drăgușin. În rest, numai note de 5 și 5,5 acordate de italieni pentru tricolori.

Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat Cody Gakpo (7,5), cel care a marcat un gol și a oferit un assist.

8 meciuri are Vasile Mogoș la naționala României. A debutat în 2019, iar până acum a strâns patru partide oficiale și patru amicale.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme