Din EURO direct în finala Supercupei! Gigi Becali dezvăluie componența echipei de la FCSB

FCSB și Corvinul Hunedoara se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în cadrul Supercupei României.

Gigi Becali: ”O să îi vedeți pe Olaru, Șut”
Așa cum a obișnuit, Gigi Becali (66 de ani) a anunțat mai mulți jucători care vor intra încă din primul minut. Astfel, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că echipa sa va începe cu Darius Olaru (26 de ani) și Adrian Șut (25 de ani), fotbaliști care până acum o zi au făcut parte din lotul României pentru EURO 2024.

Mai mult, Becali a spus că fotbalistul U21 folosit va fi Alexandru Musi (19 ani).

”O să îl vedeți pe Ștefănescu, care va juca cu orice regulă și orice neregulă. O să îl vedeți pe Băluță, Olaru, Șut, Lixandru și atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgam pe Musi în poartă dacă așa vrea Burleanu”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Cum ar putea arăta FCSB în Supercupă: Vlad – Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Băluță (Musi), Miculescu, Ștefănescu.

Ambii fotbaliști sunt destul de odihniți, dat fiind faptul că nu au evoluat prea mult în Germania. Căpitanul roș-albaștrilor a jucat doar 24 de minute (22 cu Belgia și două contra Olandei), în timp ce mijlocașul defensiv nu a fost introdus în niciuna dintre cele patru partide ale primei reprezentative la Campionatul European.

Elias Charalambous, despre jucătorii FCSB-ului înainte de meciul din Supercupa României: ”Au așteptat ca nebunii să înceapă sezonul!”
Elias Charalambous (43 de ani) a prefațat duelul FCSB – Corvinul din Supercupa României. Antrenorul campioanei e încrezător de faptul că ”roș-albaștrii” vor pune mâna pe un nou trofeu.

”Ne așteaptă acest meci de Supercupă. E un joc foarte important pentru noi. E un trofeu pus în joc și vrem să debutăm în noul sezon în cel mai bun mod posibil. Vrem să câștigăm trofeul. Întâlnim un adversar periculos, care chiar dacă nu sunt în prima ligă, au arătat că au jucători care stau foarte bine din punct de vedere fizic.

Jocul cu echipa Corvinul Hunedoara va fi foarte greu.
Va fi un joc dificil, dar suntem pregătiți pentru acest meci. Sper ca jucătorii FCSB-ului să facă un meci bun și să îi facem din nou fericiți pe fani, cu un nou trofeu câștigat.
Toții jucătorii mei au așteptat ca nebunii să înceapă sezonul! Meciurile amicale din Olanda le-au tratat ca pe niște meciuri oficiale. Abia așteptau să înceapă sezonul.

(n.r. V-ați pregătit și pentru penalty-uri?) Ne-am pregătit să câștigăm jocul. Dacă ajungem la penalty-uri, vom vedea.”


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme