Destinul selecționerului Didier Deschamps a fost hotărât de francezi.

Marți seară, la München, echipa națională a Franței s-a confruntat cu Spania. La finalul celor 90 de minute, echipa iberică a câștigat cu 2-1 și a câștigat un loc în finala EURO 2024. Francezii au fost eliminați din turneul final în semifinale.

Philippe Diallo, președintele Federației Franceze de Fotbal, a declarat că Didier Deschamps, antrenorul echipei naționale, și-a atins obiectivul și va rămâne în fruntea echipei chiar dacă Franța a fost eliminată din competiția din Germania.

“Deschamps are un contract și a atins obiectivul sportiv pe care i l-am stabilit. Didier își va continua misiunea”, a declarat Philippe Diallo pentru L’Equipe, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano într-o postare pe rețelele sociale.

Deschamps se află la conducerea echipei naționale a Franței din iulie 2012 și mai are contract până în 2026. A avut 159 de apariții ca antrenor, cu o medie de 2.11 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Kolo Muani a marcat primul gol în minutul 9, din pasa lui Kylian Mbappe. Spania a reușit să egaleze în prima repriză. Mai întâi, Lamine Yamal a adus egalarea cu un gol spectaculos în minutul 21, iar apoi Dani Olmo i-a adus pe spanioli în avantaj în minutul 25.

În repriza a doua, nu s-au mai înscris goluri. Spania a obținut victoria cu 2-1 și s-a calificat în finala Campionatului European din Germania, unde va întâlni echipa câștigătoare din Olanda – Anglia pe 14 iulie, la ora 22:00.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme