Deși unguri, cehi și croați! În care poziție au plasat jurnaliștii de la GOAL echipa noastră în clasamentul EURO 2024: ”Uimitor”

Echipa pregătită de Edward Iordănescu a avut un debut promițător la Campionatul European din Germania, transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Urmează pentru tricolori un meci important miercuri, la Frankfurt, împotriva Slovaciei, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct la Pro TV și pe VOYO, dar va fi disponibilă și în format LIVE TEXT pe www.sport.ro și pe pagina de Facebook Sport.ro.

Englezii de la GOAL au realizat un clasament al echipelor participante la EURO 2024, în care echipa națională a României se situează pe locul 13, după două etape din faza grupelor, peste Slovacia și Ucraina, celelalte echipe din Grupa E.

Potrivit GOAL, jocul decisiv pentru România va fi împotriva Slovaciei. “Echipa lui Edward Iordănescu știe că dacă va învinge Slovacia, va avansa în optimi – fie ca primării ai Grupei E, fie ca secunzi. Orice rezultat ar fi unul extraordinar pentru români”, au subliniat britanicii.

Grupa României la EURO 2024 arată astfel:
1. România – 3 puncte
2. Belgia – 3 puncte
3. Slovacia – 3 puncte
4. Ucraina – 3 puncte

Lotul echipei naționale a României pentru EURO 2024 cuprinde jucători precum Horațiu Moldovan, Nicușor Bancu, Ianis Hagi, sau Denis Alibec.

O prezentare detaliată a lotului, precum și informații actualizate despre meciurile din EURO 2024 pot fi găsite pe site-ul oficial al competiției.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme