Deosebit | Ilie Dumitrescu a enunțat patru nume, după echipa din Germania

Ilie Dumitrescu (55 de ani) a reacționat, după Germania – Scoția 5-1, meciul din deschiderea EURO 2024.

Remarcații lui Ilie Dumitrescu, după Germania – Scoția 5-1

Galerie Foto

Pe lâng Toni Kroos, Jonathan Tah și Antonio Rudiger care au făcut un meci bun cu Scoția, Ilie Dumitrescu a rămas impresionat de patru fotbaliști ai nemților: Jamal Musiala, Ilkay Gundogan, Florian Wirtz și Kai Havertz.
“Impactul este unul foarte mare. Germania arată bine din punctul de vedere al exprimării. Toni Kroos dă consistență jocului. Sunt impresionat de Musiala, Gundogan, Wirtz și Havertz. Fiecare are statutul lui în rândul echipei Germaniei. Mai ai două bestii, pe Tah și Rudiger”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal European.

Statisticile meciului Germania – Scoția 5-1

Germania a obținut cea mai mare victorie de la un Campionat European din istoria sa în fața Scoției

În meciul contra Scoției, Germania a obținut cea mai mare victorie din istoria sa la un Campionat European de fotbal masculin. De asemenea, potrivit statisticilor, succesul obținut de nemți în fața britanicilor este cel mai mare obținut vreodată de o echipă în meciul de deschidere al turneului din istoria competiției.

De partea cealaltă, Scoția a încasat cinci goluri într-un meci pentru prima dată de la un amical jucat contra Statelor Unite în mai 2012 (înfrângere cu 1-5) și pentru prima oară într-un meci oficial din noiembrie 2003 (într-o partidă din preliminariile EURO 2004 pierdută cu scorul de 0-6 în fața Olandei).

Etichete: scotia, germania, ilie dumitrescu, germania scotia, euro 2024

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme