Denumirea pe care ne-au atribuit-o ungurii în timpul eliminării României de la EURO 2024.

Partida a fost difuzată în direct la Pro TV și pe VOYO, dar a putut fi urmărită și în format LIVE TEXT pe www.sport.ro, cât și pe www.sport.ro. În urma înfrângerii de la Munchen, de pe ”Allianz Arena”, România a fost eliminată de la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Echipa de start a României a fost următoarea: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Mogoș – Marin, Stanciu, R. Marin – Man, Drăguș, Hagi. Pe de altă parte, echipa de start a Olandei a fost: Verbruggen – Dumfries, de Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Simons, Reijnders – Bergwijn, Depay, Gakpo.

Presa din Ungaria a reacționat imediat după înfrângerea României și a subliniat că tricolorii au început bine meciul, dar apoi performanța lor a scăzut, iar Olanda a câștigat cu ușurință partida.

Lotul României pentru EURO 2024 include jucători precum Horațiu Moldovan, Florin Niță, Ștefan Târnovanu, Nicușor Bancu, Andrei Burcă, Radu Drăguşin, Vasile Mogoş, Ionuț Nedelcearu, Bogdan Racovițan, Andrei Rațiu, Adrian Rus, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, Marius Marin, Răzvan Marin, Darius Olaru, Deian Sorescu, Nicolae Stanciu, Adrian Şut, Denis Alibec, Daniel Bîrligea, Florinel Coman, Denis Drăguș, Dennis Man, Valentin Mihăilă și George Puşcaş.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme