Denumirea dată de ucraineni înaintea partidei de astăzi, la EURO 2024.

Imaginea de mai sus arată un meci amical între România și Bulgaria. România va debuta azi la EURO 2024 împotriva Ucrainei la ora 16:00. Jurnaliștii ucraineni au descris naționala României ca fiind “puii” și “băieții din Carpați”. Ei au menționat faptul că România a câștigat grupa din preliminariile EURO 2024 și au evidențiat aspecte specifice echipei precum defensiva solidă și jucătorii importanți precum Horațiu Moldovan și Radu Drăgușin.

Oleksandr Zinchenko de la Arsenal a vorbit despre confruntarea cu România și a subliniat importanța fiecărui meci din cadrul EURO 2024. El și-a exprimat încrederea într-un rezultat pozitiv dacă echipa sa își desfășoară jocul obișnuit.

Sunt prezentate loturile echipelor României și Ucrainei pentru campionatul EURO 2024, precum și programul din grupa României. Este menționat că toate echipele din grupa sunt puternice și România este tratată cu respect de către toți participanții la turneu.

Oleksandr Zinchenko a subliniat că primul meci este foarte important și speră ca Ucraina să obțină un rezultat pozitiv.ți, inclusiv cel împotriva României.

Programul din grupa României la EURO 2024:

– 17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
– 17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
– 22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
– 22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
– 26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
– 26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Aceasta este prezentarea detaliată a informațiilor din articol, dar fără linkuri sau referiri la afilieri.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme