Dennis Man face o angajare pentru fani înainte de confruntarea cu Ucraina

Dennis Man, la stadion pentru debutul său în Grupa E a EURO 2024, a acordat un interviu pentru PRO TV și a vorbit despre determinarea echipei naționale de a oferi un meci de calitate. Acesta a subliniat că vor da tot ce au mai bun din ei pentru a-i încânta pe suporterii prezenți în număr mare la meci.

Florinel Coman a fost o surpriză în echipa de start anunțată de selecționerul Edi Iordănescu. Cu mai bine de o oră înaintea meciului cu Ucraina, s-a aflat că Coman va fi titularizat, începând din primul minut în flancul stâng al atacului.

Echipele de start pentru meciul dintre România și Ucraina au fost anunțate. Selecționerul Edi Iordănescu a optat pentru anumiți jucători, precum Man, Drăguș și Coman în atac. Rezervele și staff-ul tehnic au fost de asemenea prezentate.

Meciul va fi arbitrat de suedezul Glenn Nyberg, iar cele mai importante faze ale Campionatului European din Germania 2024 vor fi transmise în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Revizualizarea lor va fi posibilă și pe SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme