Denis Alibec și-a deschis inima

Denis Alibec a declarat, duminică, la FRF TV, că naționala României este unită și a arătat că nu renunță niciodată. El este încrezător că tricolorii pot face o figură frumoasă la Euro-2024.

„Au fost opt ani lungi, chiar dacă am fost în 2016, simt că acum putem face o figură mult mai frumoasă, sunt încrezător și mândri că suntem aici. Aproape numai singur m-am antrenat, nu-mi venea să cred că m-am accidentat iar și că aș putea rata turneul final, dar sunt pe drumul cel bun și cred că o să pot să joc. Aș vrea să joc mai mult și cu siguranță voi da totul acele minute.

Aș vrea să ajungem și în finală dacă se poate. Trebuie să o luăm meci cu meci și să câștigăm punctele necesare pentru a merge mai departe. Nu cred că trebuie să ne fie teamă de cineva. Sunt jucători foarte importanți ai Europei și cred că De Bruyne este vedeta grupei, ca să zic așa. Suntem uniți, unitatea ne va ajuta mult, suntem o familie, avem talent și am arătat că nu renunțăm niciodată”, a spus Alibec.

Alibec a spus că nu poate face o comparație între Anghel Iordănescu și Edward Iordănescu, selecționeri sub conducerea cărora a lucrat.

„O comparație nu pot să fac, nu sunt în măsură. Sper ca mister Edi să aibă mai multă încredere în mine. Sunt destul de matur și știu ce trebuie să fac. Mister Edi mi-a zis că are încredere în mine și că trebuie să arăt de ce sunt în stare.”, a spus Denis Alibec, potrivit FRF TV.

Denis Alibec: „Mama vine să mă vadă. Mi-aș fi dorit să fie și bunica”

„Cu siguranță mama va veni să mă vadă, dar mi-aș fi dorit să fie și bunica, deși e cam bătrână și drumul e lung. Mi-a spus că mă iubește, că are încredere în mine și că simte că va fi un turneu bun pentru România”, a adăugat Alibec.

Naționala României va debuta, luni, de la ora 16.00, cu naționala Ucrainei, în grupa E de la Euro-2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme