Declarații șocante ale lui Gigi Becali despre criticile mamei lui Denis Alibec


Gigi Becali / Foto: Captură Digi Sport


articol scris de Digi Sport
09.07.2024, 09:26

  • Champions League: VirtusFCSB, marți, 22:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 00:00, DGS 1

În direct la Liga Digi Sport, Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec (33 de ani), a dezvăluit că fiul său nu a semnat din nou cu FCSB din cauza declarațiilor date de Gigi Becali (66 de ani).

Decizia are legătură cu momentele în care atacantul a fost criticat de către latifundiarul din Pipera, deși juca cu semipareză.

Gigi Becali: ”La 30 de ani să-ți spună mama ta unde să te duci să joci fotbal, nu e în regulă”

Gigi Becali a intervenit la Digi Sport Special și i-a răspuns Emiliei Stroe la declarațiile făcute cu doar câteva ore înainte.

În plus, patronul celor de la FCSB a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu Denis Alibec despre revenirea la formația roș-albastră.

”Eu nu puteam să spun că se alintă, pentru că se vedea semipareza lui. Poate am zis că se alintă la altceva. E foarte bine că asculți de părinți și de mamă, dar la 30 de ani să-ți spună mama ta unde să te duci să joci fotbal, nu e în regulă, părerea mea. Eu ascult sfaturile mamei, dar dacă mama spune să nu vând un fotbalist cu 5 milioane de euro, eu îl vând.

Eu n-am nimic cu Denis. El a deschis geamul și mi-a făcut cu mâna, l-am întrebat Ce faci? Vii la mine și el mi-a zis că I-am promis regelui (n.r. Gică Hagi). El a fost în cantonament cu jucătorii acolo și a zis că dacă-i dau 20.000, vine. El poate să joace în Champions League acum”, a spus Gigi Becali.

Denis Alibec, la FCSB / Foto: Sport Pictures
  • Denis Alibec a evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2017 – iulie 2918, timp în care a strâns 42 de meciuri, 12 goluri și 10 pase decisive.
  • 700.000 de euro este cota de piață actuală a atacantului de 33 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Ce a declarat Emilia Stroe

”Eu nu am vrut să se întoarcă la Steaua din cauza lucrurilor care s-au întâmplat acolo. A făcut semipareză și domnul Becali spunea că se alintă.

Copilul meu avea jumătate de față strâmbă. El se consumă mult și nu vrea să împărtășească cu nimeni prin ce trece.”, a declarat Emilia Stroe, la ”Liga Digi Sport”.

Etichete:
denis alibec,
gigi becali,
superliga,
fcsb,
emilia stroe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme