Declaratii categorice ale lui Gigi Becali despre eliminarea Romaniei de la EURO 2024: “O distanta imensa”

După meciul în care România a fost surclasată de Olanda, Gigi Becali a prezentat o perspectivă sinceră și neîndulcită asupra performanței naționalei române.

În stilul său caracteristic, Becali a făcut comparații dramatice pentru a sublinia diferențele de nivel dintre echipele implicate.

  • Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea

Gigi Becali: “Se bate o Dacie cu Rolls Royce”

“Semnele erau să ne calificăm, toate au fost în favoarea noastră. Cu un gol în fața Slovaciei, am trecut de pe ultimul loc pe primul. Nu m-am gândit că putem bate Olanda, o puteam face doar ajutați de Dumnezeu. Dacă El ne lasă la plutire, ne spulberă. Nu poți să te pui cu El. E diferență de la cer la pământ. Se bate o Dacie cu Rolls Royce,” a declarat Becali.

Latifundiarul din Pipera a continuat să comenteze despre disparitățile de valoare dintre jucătorii celor două echipe.

“Olanda are jucători de 200 de milioane, noi valorăm 50 toți. Fără noroc, nu te poți bate cu ăștia,” a mai spus patronul.

Referindu-se la eforturile naționalei române și la strategia adoptată în meci, Becali a evidențiat lipsa de posesie și a recunoscut superioritatea adversarilor.

“Nu poți juca fotbal cu ăștia, nici cu Ucraina nu am avut mingea, sunt de cinci ori mai valoroși decât noi și ei,” a adăugat Becali.

Gigi Becali despre eforturile lui Iordănescu Junior:

Ca să încheie cu o notă de apreciere pentru selecționerul naționalei, Gigi Becali a menționat: “A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am realizat și gata.”

Program sferturi de finală EURO 2024:

Cu Olanda calificată în sferturile de finală ale EURO 2024, “Portocala mecanică” se pregătește acum pentru un duel crucial împotriva Turciei.
– Spania – Germania, 5 iulie, ora 18:00 (Stuttgart)
– Portugalia – Franța, 5 iulie, ora 21:00 (Hamburg)
– Olanda – Turcia, 6 iulie, ora 18:00 (Berlin)
– Anglia – Elveția, 6 iulie, ora 21:00 (Dusseldorf)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme