Declarația lui Toni Kroos după accidentarea lui Pedri: “Există un aspect deosebit de important pe care trebuie să-l transmit”

Pe lângă faptul că Toni Kroos și-a încheiat cariera fotbalistică după eliminarea de la EURO 2024, care e găzduit la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO, fotbalistul l-a și accidentat pe Pedri în primele minute de la startul confruntării.

Spaniolul va lipsi de la restul turneului final din Germania în urma diagnosticului primit, iar Toni Kroos a revenit la o zi după meci cu un mesaj pe rețelele sociale în care și-a prezentat scuzele pentru intrarea dură.

Reacția lui Toni Kroos după ce l-a accidentat pe Pedri: ”Am un lucru foarte important de spus”

”Un lucru foarte important pentru mine: iertare și însănătoșire grabnică pentru Pedri. Logic, nu am vrut să te rănesc. Recuperare grabnică și toate cele bune. Ești un jucător grozav”, a scris Toni Kroos pe rețelele sociale.

Jurnaliștii de la COPE scriu că Pedri este suspect de o entorsă la nivelul genunchiului. În funcție de gradul entorsei, perioada de indisponibilitate a spaniolului este estimată între o săptămână și o lună, anunță și jurnalistul Gerard Romero.

“Tocmai ce am auzit de la reporterii Carrusel Deportivo că medicii anticipează că ar fi vorba de o entorsă la nivelul genunchiului, însă este nevoie de investigații pentru a exclude o accidentare mai gravă. Pedri nu va mai juca la EURO 2024”, a transmis și jurnalistul Guillem Balague.

Pedri a fost titular în patru dintre cele cinci meciuri ale Spaniei de la EURO 2024.

Echipele de start:
Spania: Unai Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Rodri, Fabian Ruiz – Yamal, Pedri, Williams – Morata
Rezerve: Raya, Remiro, Nacho, Vivian, Merino, Joselu, Olmo, Ferran Torres, Grimaldo, Alex Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Jesus Navas, Fermin Lopez, Perez
Selecționer: Luis de la Fuente

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Tah, Raum – Can, Kroos – Musiala, Gundogan, Sane – Havertz
Rezerve: Baumann, Ter Stegen, Gross, Fullkrug, Fuhrich, Muller, Beier, Schlotterbeck, Anton, Wirtz, Mittelstadt, Henrichs, Andrich, Koch, Undav
Selecționer: Julian Nagelsmann


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme