Declarația lui Nicolae Stanciu l-a iritat pe Marius Șumudică: ”Era de prisos!”

Nicolae Stanciu a marcat primul gol în minutul 29 printr-un șut superb, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș au înscris și ei în repriza secundă.

Marius Șumudică a fost deranjat de discursul lui Nicolae Stanciu la conferința de presă de la finalul meciului. Stanciu a criticat voci din fotbalul românesc care au avut cuvinte dure la adresa echipei naționale în trecut, spunând că echipa este o familie și că jucătorii sunt uniți.

Stanciu s-a scuzat, spunând că a fost numit căpitan negativist și că își cere iertare pentru orice ofensă adusă presei și fanilor. De asemenea, a recunoscut că este deschis la critici constructive, dar nu la jigniri.

Șumudică consideră că Stanciu ar fi trebuit să se bucure de victoria echipei și nu să aducă în discuție problemele trecute. Fostul antrenor crede că aceste declarații pot umbri succesul echipei naționale.

Un rezumat video al meciului România – Ucraina 3-0 poate fi vizionat mai sus. Programul României la EURO 2024 include meciuri împotriva Belgiei și Slovaciei.

Campionatul European din Germania 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme