Declaratia lui Anghel Iordanescu, dupa ce fiul sau a intarziat sa semneze prelungirea: “Circumstantele sunt total diferite”

Edi Iordănescu (46 de ani) este liber de contract în acest moment după ce angajamentul său cu Federația Română de Fotbal a încetat imediat cum naționala României a fost eliminată de la EURO 2024.

Totuși, Iordănescu se află în pole position pentru a continua în funcția de selecționer, după cum au declarat în mai multe rânduri președintele FRF Răzvan Burleanu și directorul tehnic Mihai Stoichiță.

Anghel Iordănescu (74 de ani), tatăl lui Edi Iordănescu și fost selecționer al României, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi Sport că toate promisiunile pe care fiul său le-a făcut față de echipa națională, le-a respectat.

De asemenea, Iordănescu a scos în evidență că oricine va prelua banca naționalei României, va avea un punct de plecare puternic.

“S-a încheiat o poveste frumoasă, există o bază de plecare. Că va fi Edi sau alt antrenor, este clar că are ce să construiască. Ce ne-a promis Edi, a livrat. Că se califică la EURO 2024, a livrat. Ne-a spus că vom merge în Germania și ne vom califica, s-a ținut de promisiune. Rămâne ca Federația și selecționerul să discute.”, a spus Anghel Iordănescu la emisiunea Digi Sport Special.

Daniel Stanciu a explicat că decizia lui Edi Iordănescu este luată, însă va continua la echipa națională doar dacă își va convinge familia că este pasul optim pentru toată lumea, ceea ce urmează să încerce să facă.

“Sunt acele probleme în ceea ce îl privește pe Edi, trebuie să discute cu familia. Am anunțat aici, la Digi, în premieră, că va fi un time-out cerut de el în discuțiile cu Federația. Au fost acele probleme cu familia, le-a promis celor din familie… Adică le-a zis ‘Lăsați-mă să mă duc la EURO și, după, renunț’. Acum, încearcă să convingă să continue. Nu e vorba de bani. Din ce știu, Edi s-a înțeles la bani în ceea ce îl privește. Nu a fost niciodată o problemă de bani. Chiar înainte să se ducă la echipa națională avusese o ofertă de 1,8 milioane de euro. Acum, înainte de EURO, a fost acea ofertă de peste 4 milioane. Dacă își va convinge familia… Eu, din ce știu, își dorește să continue la echipa națională”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport Special.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme