Declanșată la Wimbledon: împotrivirea cu EURO 2024! Ce hotărâre au adoptat organizatorii turneului de tenis cu cea mai veche tradiție

Sâmbătă, 6 iulie, Anglia va întâlni Elveția, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO, în sferturile de finală ale UEFA EURO 2024.

Partida va suscita un interes enorm în Marea Britanie, dar nu va putea fi urmărită în incinta Complexului All England Club de la Wimbledon, anunță organizatorii celui mai vechi turneu de tenis din lume.

Directorul executiv al complexului de la Wimbledon, Sally Bolton, a declarat că nu va cere angajaților să se implice pentru a facilita urmărirea partidei de la Dusseldorf. “Suntem foarte concentrați pe tenis, asta s-a întâmplat și în trecut. Nu vom organiza transmiterea vreunui meci de fotbal pe ecranele de aici. Suntem încrezători că toată lumea care vine aici va vrea să urmărească tenis. Nu vor exista aranjamente speciale,” anunță Sally Bolton.

Chiar dacă organizatorii Wimbledon au spus „nu” alinierii față de alte turnee de tenis, oficialii de la Londra au dat curs unei idei, înainte de Wimbledon 2024. În clubul All England se va construi o statuie pentru a-l omagia pe Andy Murray, primul britanic care a ieșit campion pe iarba londoneză, după 77 de ani de “secetă.”

REZUMAT Anglia – Slovacia 2-1 (30.06.2024)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme