Decizie severă a UEFA luată împotriva lui Merih Demiral pentru comportamentul său din meciul împotriva Austriei!

Fundasul echipei nationale a Turciei va fi suspendat pentru doua meciuri din Campionatul European, conform informatiilor furnizate de BILD, astfel ratand meciul din sferturile de finala impotriva Olandei de la Berlin (sambata, ora 22:00) si o eventuala semifinala.

Dupa ce a marcat al doilea gol din meciul cu Austria, Merih Demiral a sarbatorit reusita facand un semn cu mana, simbol al “Lupilor gri”, miscarea de extrema dreapta turca.

Federația Turcă a declarat joi seară că nu are încă cunoștință de decizia UEFA, însă BILD susține că a aflat pedeapsa pe care o va primi Demiral: două meciuri pe bară. Demiral nu a dat semne de regret gestul. Fundașul a declarat pentru BILD că “modul în care am sărbătorit are legătură cu identitatea mea turcească. Am văzut oameni în stadion care făceau și ei acest gest.”

Pe durata Campionatului European, mesajele politice sunt interzise – atat in tribune, cat si pe teren. Campionatul European din Germania 2024 se va disputa in perioada 14 iunie – 14 iulie si va fi transmis in exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA si VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revazute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme