Decizia lui Cristi Balaj cu privire la faza cea mai disputată din partida Spania – Germania: “Fără dubii!”

Meciul disputat la Stuttgart a starnit o controversa uriasa in repriza a doua a prelungirilor, la scorul de 1-1.
Cristi Balaj: “Penalty clar pentru Germania!”
Marc Cucurella a respins cu mana din interiorul careului un sut al lui Jamal Musiala, dar arbitrul englez Anthony Taylor a lasat jocul sa continue, ceea ce a starnit pareri impartite in randul suporterilor.
Daca unii fani au sustinut ca decizia arbitrului a fost corecta deoarece un jucator german se afla in ofsaid, altii l-au criticat pe Anthony Taylor.
In timpul emisiunii Studio EURO 2024, Ciprian Marica a primit un mesaj din partea fostului arbitru Cristi Balaj, care l-a informat ca Anthony Taylor ar fi trebuit sa acorde penalty pentru Germania in meciul cu Spania, la hențul lui Marc Cucurella.
“Imi scrie si Cristi Balaj, penalty clar, hent”, a fost mesajul lui Cristi Balaj.
De aceeasi parere a fost si Ion Craciunescu. In opinia fostului mare arbitru, nemtii ar fi trebuit sa beneficieze de o lovitura de la 11 metri.
“Daca acela nu e hent, ar trebui sa desfiintam hențurile. Nu trebuie sa fie VAR. Nu ai nevoie de VAR, trebuie sa fii chior ca sa nu vezi! E o minge care e oprita cu mana departata de corp, intr-o pozitie nefireasca. De ce iti trebuie VAR, nu am inteles”, a spus Ion Craciunescu pentru PRO TV.
VIDEO Rezumat Spania – Germania 2-1


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme