Decizia Fiorentinei: suma pentru care Louis Munteanu ar putea reveni în țară

Munteanu mai are un singur an de contract cu Fiorentina, iar din 2020, de la transferul de la FC Viitorul, nu a debutat pentru echipa principală într-un meci oficial.

Șansele ca să rămână la Fiorentina în sezonul viitor sunt reduse. Viola News anunță că “este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita”.

Italienii vorbesc și despre interesul celor de la FCSB și Rapid și sugerează că “Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer”.

Fiorentina pare să dorească să își recupereze investiția din 2020, când a plătit 1,7 milioane de euro pentru Louis Munteanu. Atacantul din Vaslui a jucat 40 de meciuri la echipa de tineret a Fiorentinei, marcând de 13 ori, și a fost împrumutat două sezoane consecutive la Farul, unde a înscris 10, respectiv 12 goluri.

Louis Munteanu a jucat un singur meci la echipa națională a României. A fost folosit într-o partidă cu Belarus (0-0) din preliminariile EURO 2024, iar apoi a evoluat pentru echipa națională U21.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme