Decizia finală: Radaslavescu a ales echipa pentru împrumutul de la FCSB.

Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost titular în Supercupa României, FCSB – Corvinul 3-0, dar a fost schimbat la pauză cu Alexandru Musi (19 ani).

Radaslavescu ar vrea să revină la Farul
La o zi după partida care s-a jucat pe Stadionul Steaua, Gigi Becali (66 de ani) a lăudat echipa, cu o singură excepție. Dezamăgit de prestația sub așteptări a lui Radaslavescu, finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că acesta va fi împrumutat. Va fi a treia oară, în ultimele 12 luni, când Becali va încerca să-l trimită pe acest fotbalist, sub formă de împrumut la o altă echipă. La precedenta tentativă, din pauza de mercato a iernii, Becali bătuse palma cu Hermannstadt și mai apoi cu Poli Iași, dar jucătorul s-a opus și a spus că vrea să continue și să lupte pentru titularizare la FCSB. De data aceasta, Radaslavescu pare a agrea și el o schimbare, conștient că poate această mișcare îl va ajuta, dar ar vrea să joace doar la Farul, sub comanda lui Gică Hagi (59 de ani), cel care l-a și propulsat în fotbalul mare, susțin sursele digisport.ro.

Gigi Becali: ”Radaslavescu nu va mai juca! Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut!”
Înainte de meci, s-a vorbit mult legat de regula U21, pe care, în primă fază, Gigi Becali nu voia să o respecte. Apoi, patronul FCSB-ului s-a răzgândit și a decis să îl folosească pe Eduard Radaslavescu (19 ani). Cu toate acestea, prestația sa din prima repriză nu a fost pe placul patronului de la FCSB, care a anunțat că are de gând să îl împrumute la o altă echipă. ”Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21.”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Etichete: gica hagi, gigi becali, transferuri fcsb, eduard radaslavescu, radaslavescu fcsb


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme