Decizia finală luată de FCSB! Refuzul de a plăti 110.000 de euro și găsirea unei soluții alternative

După ce a câștigat Supercupa României, după ce a învins-o pe Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0, FCSB se pregătește pentru startul aventurii europene. Marți, 9 iulie, roș-albaștrii se vor duela cu Virtus în prima manșă din primul tur preliminar UEFA Champions League.

Diferența de valoare dintre FCSB și AC Virtus este colosală. Dacă FCSB are o valoare totală a lotului de aproximativ 35 de milioane de euro, în ceea ce o privește pe AC Virtus valoarea lotului echipei din San Marino depășește cu puțin un milion de euro.

Probleme are FCSB cu deplasarea, dar le va rezolva printr-o soluție găsită după o analiză la nivel intern. Campioana României nu va face deplasarea cu un avion privat, pentru că este scump, iar Mihai Stoica a dezvăluit că echipa a reușit să identifice o variantă mai bună.

Dacă ar fi plecat cu un avion privat, atunci FCSB era nevoită să plătească peste 100.000 de euro.

”Sunt extrem de scumpe charterele. Charterul cu care mergem de regulă este 110.000 de euro până la Rimini. Frate, eşti la Rimini, este la doi paşi. O să mergem cu un avion cu care facem mai mult până acolo, asta e situaţia” , a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

AC Virtus a câștigat la finalul sezonului trecut primul titlu din istorie, după ce a terminat pe prima poziție a clasamentului, cu 79 de puncte, la două lungimi în fața echipei de pe locul doi, La Fiorita.

Dacă va trece de Virtus, FCSB va avea un adversar evident mai dificil, Maccabi Tel Aviv. Echipa lui Elias Charalambous va disputa acasă primul meci, pe 23 sau 24 iulie, iar returul în deplasare, pe 30 sau 31 iulie. Maccabi Tel Aviv, formație care a reușit eventul în stagiunea recent încheiată, este cea mai titrată echipă din Israel, cu 25 de titluri cucerite până în prezent.

De asemenea, este singura echipă din țară care nu a retrogradat niciodată.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme