Decizia expertului asupra golului disputat al lui Kevin De Bruyne din Belgia – România 2-0

Urmeaza duelul cu Slovacia pentru tricolori, programat miercuri la ora 19:00, transmis in direct pe PRO TV si VOYO.

Cristi Balaj considera ca golul marcat de De Bruyne ar fi trebuit anulat

Ciprian Marica a dezvaluit la emisiunea Studio EURO 2024 un mesaj primit de la Cristi Balaj, fostul arbitru FIFA, cu privire la al doilea gol al belgienilor, marcat de Kevin De Bruyne.

In minutul 80, Casteels a degajat de la sase metri. Andrei Burcă a sarit prost pentru a relua balonul, iar mingea a fost preluata de Kevin De Bruyne care l-a invins pe Florin Nita din alunecare lânga Radu Drăgușin. Immediat dupa gol, Florin Nita a ramas intins pe gazon, reclamand un fault in atac al fotbalistului belgian.

In opinia lui Balaj, reusita starului lui Manchester City ar fi trebuit anulata, deoarece De Bruyne l-ar fi faultat pe Florin Nita.

”Mi-a scris Cristi Balaj imediat dupa joc vis-a-vis de golul al doilea marcat de De Bruyne. Spune ca este fault, este imprudenta, De Bruyne se duce cu talpa pe genunchiul si spune ca ar putea fi fault in atac.

Balaj imi scrie asa: ‘A jucat mingea intr-o maniera imprudenta, asta e la regulament’. Sa ne uitam atent, vine cu talpa pe tibia lui Nita. Penalty nu cred ca a fost, e un contact corp la corp. Asa spune un arbitru, tend sa cred si sa iau in seama”, a spus Ciprian Marica la Studio EURO 2024.

VIDEO: Golul lui Kevin De Bruyne

Golul lui Kevin De Bruyne nu a fost singura faza controversata din meciul cu Belgia. In minutul 65, tricolorii au cerut lovitura de la 11 metri, dupa ce Wout Faes a respins un balon direct in mana coechipierului Youri Tielemans, care avea bratul departat de corp.

Centralul polonez Szymon Marciniak a lasat jocul sa continue si nu au intervenit nici cei aflati in camera VAR.

VIDEO: Rezumatul partidei Belgia – Romania 2-0


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme