De Dumitrescu pentru presa belgiană: cuvinte prețioase înaintea partidei echipei naționale

Pentru tricolori, urmează duelul cu Belgia, partidă care se va desfășura la Koln, sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

În cadrul unui interviu dat presei din străinătate, fostul component al “Generației de Aur” a dezbătut subiectul “România vs Belgia”.

Ilie Dumitrescu a ținut să precizeze că tricolorii nu îi va subestima pe “Dracii roșii”, chiar dacă naționala Belgiei a pierdut surprinzător primul meci din grupă, scor 1-0, împotriva Slovaciei.

“Nu vei găsi pe nimeni în România care să subestimeze Belgia pentru că a pierdut acel prim meci (N.r. 0-1 cu Slovacia)”, a declarat Ilie Dumitescu, conform Walfoot.

În continuare, fostul internațional i-a advertizat pe jurnaliștii belgieni. În opinia sa, băieții lui Iordănescu nu vor da înapoi și se vor duce montați cu gândul la victorie. Mai mult, Dumitrescu consideră că România e destul de puternică încât să o rănească pe selecționata Belgiei.

“Nu am dubii despre această generație. Este foarte multă calitate în acest grup și pot și ei să facă ce am reușit noi ăn 94′, dacă nu chiar mai mult. Vrem 6 puncte pentru a fi siguri de calificare. Patru puncte ar putea să nu fie suficiente. Vrem șase.”

“România va juca pentru cele trei puncte, nu ne vom schimba planul de joc în urma victoriei inaugurale. Vom juca pentru a câștiga, ca în fiecare meci, cu multă intensitate și o bună acoperire a spațiului.”

“Crede-mă, România are ce trebuie să-i rănească pe Diavolii Roșii! Dar știu și că va trebui să fim în vârf”, a mai spus Dumitrescu.

Programul meciurilor României la EURO 2024
– 17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
– 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
– 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme