David Popovici: Ar trebui să-mi cresc încrederea în mine | Sport

Dublul campion european la înot, David Popovici, s-a întors în țară mai încrezător înaintea Jocurilor Olimpice. Popovici și-a apărat titlurile continentale la probele de 100 și 200 de metri, stil liber, la Campionatele Europene de natație de la Belgrad.

“Mă simt foarte bine. Mă bucur să adaug aceste medalii în palmares. Nu m-am dus setat să iau neapărat medalii. Ne-am concentrat pe cursele noastre, pe ce aveam de făcut, am stat focusați și ne-a ieșit exact cum ne-am dorit. Poate chiar un pic mai bine”, a declarat David Popovici la întoarcerea sa în țară.

Popovici a subliniat importanța rivalilor săi, inclusiv din Europa, și a menționat că absența lui Caeleb Dressel de la Jocurile Olimpice aduce alți concurenți mai puternici în competiție.

Înaintea Jocurilor Olimpice, Popovici a afirmat că rezultatele neașteptate de la Campionatele Europene i-au oferit mai multă încredere în sine. El se pregătește acum pentru Paris fără a avea așteptări, ci cu obiective clare și o strategie de antrenament adaptată.

Popovici a subliniat importanța gândirii pozitive și a viziunii pe termen lung, privind competițiile olimpice ca parte a unei experiențe mai largi care include și viața personală și alte aspecte.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme