CUPA EURO 2024 | Slovacia – Ucraina 1-0, ÎN ACEST MOMENT, transmis LIVE pe PRO TV și VOYO. Slovacii se apropie de optimi.


Slovacia – Ucraina 1-0, ACUM, în direct la PRO TV și VOYO


Min. 34: Ocazie Ucraina! Tymchyk șutează din interiorul careului, dar nimerește bara laterală.


Min. 29: Ocazie Ucraina! Mudryk șutează spre poartă, balonul este deviat și sare în direcția lui Yarmolenko, cel care nu reușește să trimită în direcția porții.


Min. 17: GOOOL SLOVACIA! Schranz ajunge la o centrare în careul ucrainenilor și îl învinge cu capul pe Trubin.Min. 17: Ocazie Slovacia! Hancko șutează din lovitură liberă, dar Trubin respinge. 


Min. 12: Ocazie Slovacia! Duda șutează de la marginea careului, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.Min. 11: Ocazie Slovacia! Matviienko are o intervenție greșită la o centrare venită din partea stângă, iar Schranz șutează în blocajul lui Trubin.Min. 10: Ocazie Slovacia! Haraslin are o acțiune superbă până în careul ucrainenilor, șutează pe jos, dar Trubin reușește să respingă. Min. 1: Începe meciul!


Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda, Schranz, Bozenik, Haraslin


Rezerve: Benes, Bero, De Marco, Duris, Gyomber, Hrosovsky, Kosa, Obert, Ravas, Rigo, Rodak, Sauer, Strelec, Suslov, Tupta


Selecționer: Francesco Calzona


 


Ucraina: Trubin – Timcik, Zabarnyi, Matvienko, Zinchenko – Şaparenko, Brajko – Yarmolenko, Sudakov, Mudrik – Dovbyk


Rezerve: Bondar, Buschcan, Konoplya, Lunin, Malinovsky, Mykhaylichenko, Mylenko, Stepanenko, Svatok, Sydorchuk, Talovierov, Tsygankov, Vanat, Yaremchuk, Zubkov


Selecționer: Sergiy Rebrov


 


Slovacia – Ucraina, LIVE de la ora 16. O victorie o trimite pe Slovacia în optimi!


Înaintea acestei confruntări, cele două echipe vin cu stări de spirit opuse. Slovacia a produs surpriza turneului prin victoria cu 1-0 împotriva Belgiei, una dintre favoritele competiției, în timp ce Ucraina a suferit o înfrângere categorică, 0-3, în fața României. 


O victorie astăzi ar asigura calificarea Slovaciei în optimile de finală ale EURO 2024. În schimb, Ucraina este obligată să câștige pentru a păstra șansele de a avansa în fazele superioare. Pentru România, cel mai bun rezultat ar fi o remiză, deoarece ar încurca ambele echipe și ar facilita drumul echipei antrenate de Edi Iordănescu către optimi.


Istoricul întâlnirilor Slovacia – Ucraina


Cele două echipe s-au întâlnit de opt ori până acum, cu un bilanț echilibrat: Ucraina a obținut trei victorii, Slovacia două, iar trei meciuri s-au terminat la egalitate. Ultima întâlnire directă, disputată în Liga Națiunilor, a fost câștigată categoric de Slovacia, cu 4-1.


Slovacia, locul 48 în clasamentul FIFA, sub conducerea lui Francesco Calzona, a pierdut doar patru din ultimele 19 meciuri și au ajuns la turneu după doar două înfrângeri în calificări, ambele în fața Portugaliei. Slovacia se bazează pe o apărare solidă și au trei meciuri consecutive fără gol primit.


Pe de altă parte, Ucraina, sfertfinalistă la ultimul EURO din 2020 / 2021, nu a mai pierdut două meciuri consecutive din noiembrie 2020. Echipa lui Serhiy Rebrov se mândrește cu un record bun, cu doar șase înfrângeri în 30 de meciuri de atunci. Este crucial pentru ucraineni să marcheze primii, deoarece în patru dintre cele șase înfrângeri recente, echipa a fost învinsă “la zero”.


Statistică interesantă:


În cele patru meciuri directe dintre Slovacia și Ucraina de când Slovacia a devenit țară independentă, doar o singură dată ambele echipe au reușit să marcheze.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme