Cum să porți pantaloni trening bărbați și în afara sălii de sport (P)


Cu toate acestea, așa cum poți observa în fiecare zi, moda este în continuă schimbare. Ascensiunea athleisure și o atenție tot mai mare acordată confortului în moda masculină au propulsat diferite modele de pantaloni trening bărbați dincolo de limitele sălii de sport.  Astăzi, acești pantaloni, altădată casual, sunt integrați în ținute casual, potrivite pentru o ieșire la restaurant și nu numai.  


În acest articol ți-am pregătit mai multe informații despre cum să porți pantalonii de trening bărbați pentru a avea un look casual, însă potrivit și pentru ieșirile relaxate cu cei dragi. 


Evoluția pantalonilor de trening bărbați


Pantalonii de trening bărbați au o istorie surprinzător de lungă. Concepuți inițial pentru atleți la începutul secolului XX, aceștia ofereau confort și flexibilitate în timpul antrenamentelor. Cu timpul, au devenit un tip îmbrăcăminte confortabilă pentru momentele de relaxare, în special după inventarea materialului fleece în anii 1930. Cu toate acestea, popularitatea lor a crescut la sfârșitul secolului XX, odată cu creșterea mărcilor de articole sportive și cu dezinvoltura vieții de zi cu zi.  


Astăzi, mișcarea athleisure a estompat și mai mult granițele dintre îmbrăcămintea sportivă și cea de zi cu zi. Celebrități din întreaga lume au fost văzute purtând pantaloni de trening în ținute de zi cu zi, dovedind versatilitatea lor dincolo de sala de sport.


Alegerea pantalonilor de trening potriviți 


Nu toți pantalonii de trening sunt creați la fel.  Pentru un look casual-elegant, este esențial să alegi perechea potrivită. Croiala este cea mai importantă. Renunță la treningurile largi de altădată și optează pentru o croială conică sau slim fit.  


Aceste modele se adaptează liniei piciorului fără a fi restrictive și creează o siluetă mai curată. Materialul contează și el. Fleece-ul oferă o senzație confortabilă, în timp ce țesătura French terry oferă o greutate mai ușoară și o textură mai fină. Pentru un aspect mai rafinat, luați în considerare țesăturile tehnice cu proprietăți de eliberare a umidității. Detaliile joacă, de asemenea, un rol important. Evită brandingul excesiv pentru o estetică mai curată. Când vine vorba de culoare, optează pentru variantele clasice. Tonurile neutre, precum negru, gri și albastru marin, sunt elemente de bază în garderobă. Poți încorpora, de asemenea, note de culoare speciale, cum ar fi verde măsliniu sau burgundy, pentru un plus de personalitate.


Ce ținute să construiești cu pantaloni trening bărbați


Frumusețea pantalonilor de trening constă în versatilitatea lor. 


Pentru un stil casual chic, poartă pantalonii de trening conici preferați cu un tricou alb. Adaugă o jachetă bomber și completează totul cu o pereche de pantofi sport albi. Este un look simplu, cu care nu poți da greș la o plimbare cu prietenii ori o ieșire la o cafenea. 


Dacă vrei ca pantalonii de trening să iasă ușor din zona sport, combină-i cu o cămașă. Ai grijă însă să nu fie un model prea office, ci o variantă la fel de relaxată. Această ținută este potrivită pentru ieșirile un pic mai formale, însă tot într-un cadru deloc elegant. 


Pentru un weekend relaxat, pantalonii de jogging sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Asortează-i cu un tricou grafic care îți pune în evidență personalitatea. O jachetă din denim adaugă o notă cool, iar pantofii de sport clasici albi păstrează un aer casual. Această ținută este perfectă pentru a face cumpărături, pentru a merge la un film sau pentru a ieși cu prietenii.


Cine spune că pantalonii de trening nu pot fi potriviți pentru o întâlnire? Optează pentru o pereche de culoare închisă, cu o croială curată, fără elastic însă în parte inferioară. O cămașă simplă adaugă o notă de rafinament. Adaugă și un sacou și o pereche de pantofi casual. Această combinație neașteptată arată încredere și dovedește că confortul poate fi elegant.


Pantalonii de trening bărbați nu mai trebuie să fie limitați la sala de sport.  Alegând perechea potrivită, alcătuind ținute elegante și asortându-i cu încălțămintea potrivită, te poți bucura de confort în ținutele de zi cu zi.  Desigur, nu uita să alegi acele modele care se pretează la ținutele exemplificate și să te asiguri că fiecare pereche este întreținută corespunzător. 
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

100% match bonus based on first deposit of £/$/€20+. Additional bonuses.
T&Cs Apply
New players only. Welcome Bonus - 100% bonus on your first deposit up to €/$/£200 Unless otherwise stated. This bonus only applies for deposits of €/$/£10 or higher! All you need to do is just deposit the money in your website.com account and you will receive this bonus instantly!
*New users only

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme