Croatia – Italia, duelul serii la EURO 2024, transmis în direct pe Pro TV și VOYO (22:00). Șansele la pariu. Review de la Dan Chilom.

Astăzi se joacă un meci decisiv în grupa dificilă de la Euro. Croația are un singur punct după două meciuri, obținut în partida cu Albania, iar lipsa unei victorii în seara aceasta ar însemna eliminarea lor din turneu. În schimb, Italia a învins Albania cu 2-1 și a pierdut cu 1-0 în fața Spaniei, scorul putând fi mult mai mare în favoarea ibericilor.

În meciurile directe dintre cele două echipe, Croația are două victorii, Italia niciuna, iar cinci partide s-au încheiat la egalitate. Ultima întâlnire s-a produs în 2015 și s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Cele două echipe ocupă poziții vecine în clasamentul FIFA. Croația se află pe locul 9, în timp ce Italia se situează pe locul 10.

Luciano Spalletti nu s-a întâlnit niciodată cu Zlatko Dadic. Italia este ușor favorizată la casele de pariuri, cu o cotă de 2.50, în timp ce Croația are cota 3.10.

Probabilii marcatori în meciul Croația – Italia sunt Gianluca Scamacca cu o cotă de 3.50, Federico Chiesa cu cotă 4.50, Ante Budimir cu cotă 4.40 și Kramaric cu cotă 4.00. Nicolo Barella este considerat favorit pentru titlul de “Man of the match”.

Partida se va desfășura la Leipzig pe Red Bull Arena, arbitrată de Danny Makkelie din Olanda. Arbitrul are în medie 3,4 cartonașe galbene acordate pe meci și 0,2 cartonașe roșii.

Sugestia Sport.ro: Pauză sau final X.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme