Criticate aspru pe Radu Drăgușin după meciul cu Olanda: “Ce diavol a fost acest lucru?”

Eliminarea Romaniei in optimile de finala ale EURO 2024, in urma infrangerii cu 3-0 in fata Olandei, a adus critici dure pentru fundasul Radu Dragusin. Dupa un parcurs impresionant in faza grupelor, Dragusin a comis o eroare cruciala care a contribuit la al doilea gol al Olandei, marcat de Donyell Malen.

In minutul 83 al meciului impotriva echipei Olandei, Dragusin a facut o greseala care a dus la al doilea gol al meciului. Dupa ce initial a reusit sa-l blocheze pe Cody Gakpo, Dragusin si-a pierdut concentrarea si a permis ca mingea sa ramana in joc. Gakpo a profitat de acest moment si a pasat pentru Donyell Malen, care a marcat cu poarta goala.

Gresala lui Dragusin a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare, iar fanii lui Tottenham si nu numai au fost nemultumiti de performanta sa. Comentarii precum “Ce naiba a fost asta?” si “Dragusin, frate, ce faci?” au fost doar cateva dintre criticile aduse fundasului. Unii au comparat greseala sa cu tipul de erori caracteristice clubului Tottenham si au sugerat ca Dragusin se incadreaza in stereotipul de fundas instabil al echipei londoneze.

“Dragusin are ADN-ul Tottenham”, a scris un fan pe Twitter. “Oribil, pur si simplu oribil din cauza fundasului cu coada”, a scris un altul.

Programul sferturilor de finala EURO 2024 este urmatorul:
– Spania – Germania, 5 iulie, ora 18:00 (Stuttgart)
– Portugalia – Franta, 5 iulie, ora 21:00 (Hamburg)
– Olanda – Turcia, 6 iulie, ora 18:00 (Berlin)
– Anglia – Elvetia, 6 iulie, ora 21:00 (Dusseldorf)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme