Corvinul, TRANSMISIE LIVE, de la ora 20:00 pe Digi Sport 1. Bătălia pentru Supercupă marchează debutul sezonului 2024/2025


Trofeul Supercupei României / Foto: frf.ro


articol scris de Digi Sport
04.07.2024, 14:50

  • Supercupa: FCSBCorvinul, joi, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1

FCSB și Corvinul Hunedoara se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în cadrul Supercupei României.

Partida de pe ”Stadionul Steaua” va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport de către abonații Digi România de pe teritoriul României.

FCSBCorvinul, LIVE VIDEO, de la 20:00 pe Digi Sport 1. Florin Maxim știe unde se va face diferența

FCSB este campioana sezonului trecut din SuperLiga României, în timp ce Corvinul Hunedoara a produs marea surpriză și a câștigat Cupa.

Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în septembrie 2021, atunci când formația roș-albastră a trecut cu scorul de 5-3, și s-a calificat în optimile Cupei României.

Florin Maxim (43 de ani) așteaptă cu nerăbdare meciul cu FCSB din Supercupa României. Chiar dacă este antrenorul unui echipe din eșalonul secund, tehnicianul Corvinului crede că hunedorenii pot produce surpriza, în duelul cu gruparea ”roș-albastră”.

”Vom juca pe un stadion frumos (n.r. Ghencea). Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit. Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut.

Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură.

Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense și solicitante. Mai aveam nevoie de câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost niște temperaturi mai joase, iar acum a trebuit să ne readaptăm la temperaturile din România.

Va fi un meci special și pentru noi, dar și pentru ei. Va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci. Aici se va face diferența. Încărcătura cu care ne va prinde, e altfel. Dar, e un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!

”, a declarat Florin Maxim, înaintea meciului FCSB – Corvinul.

UPDATE: Corvinul a anunțat plecarea președintelui chiar în ziua meciului cu FCSB!

Elias Charalambous, despre jucătorii FCSB-ului înainte de meciul din Supercupa României: ”Au așteptat ca nebunii să înceapă sezonul!”

Elias Charalambous (43 de ani) duelul Supercupa României. Antrenorul campioanei e încrezător de faptul că ”roș-albaștrii” vor pune mâna pe un nou trofeu.

”Ne așteaptă acest meci de Supercupă. E un joc foarte important pentru noi. E un trofeu pus în joc și vrem să debutăm în noul sezon în cel mai bun mod posibil. Vrem să câștigăm trofeul. Întâlnim un adversar periculos, care chiar dacă nu sunt în prima ligă, au arătat că au jucători care stau foarte bine din punct de vedere fizic.

Jocul cu echipa Corvinul Hunedoara va fi foarte greu.

Va fi un joc dificil, dar suntem pregătiți pentru acest meci. Sper ca jucătorii FCSB-ului să facă un meci bun și să îi facem din nou fericiți pe fani, cu un nou trofeu câștigat.

Toții jucătorii mei au așteptat ca nebunii să înceapă sezonul! Meciurile amicale din Olanda le-au tratat ca pe niște meciuri oficiale. Abia așteptau să înceapă sezonul.

(n.r. V-ați pregătit și pentru penalty-uri?) Ne-am pregătit să câștigăm jocul. Dacă ajungem la penalty-uri, vom vedea,” a declarat Elias Charalambous, înainte de FCSB – Corvinul Hunedoara.

FCSB – Corvinul, LIVE VIDEO, de la 20:00 pe Digi Sport 1. Echipele probabile

FCSB: Vlad – Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Musi, Miculescu, Ștefănescu.

  • Antrenor: Elias Charalambous

Corvinul: Florin Iacob – Flavius Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac, Roger, Neacșa – Lupu, Buș, S. Ion


Etichete:
supercupa
,
supercupa romaniei
,
live video
,
fcsb
,
corvinul
,
fcsb corvinul


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme