Corvinul Hunedoara, dezvăluiri despre promovarea în Superliga! Antrenorul rupe tăcerea după Supercupă

Deşi stagiunea trecută a terminat pe loc promovabil, o formaţie din divizia secundă nu a reuşit nici pentru acest campionat să obţină dreptul de a evolua în Superliga României. Va continua să joace în Liga 2, mai ales că va evolua şi în cupele europene.

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a încheiat sezonul precedent de Liga 2 pe locul secund, care asigură, în mod normal, promovarea directă în Superliga României. Doar că echipa pregătită de Florin Maxim nu a avut drept de promovare şi va juca şi în următorul campionat în eşalonul secund.

Antrenorul spunea că a primit asigurări din partea conducerii că hunedorenii vor putea promova la finele sezonului următor, dar după Supercupa României, de joi seară, din Ghencea, pierdută în faţa FCSB-ului cu 0-3, a declarat că până la urmă Corvinul Hunedoara nu va avea drept de promovare curând.

FCSB a cucerit Supercupa României, după ce a învins pe Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0, joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti. FCSB, campioana en titre, a obţinut primul trofeu al sezonului graţie golurilor marcate de David Miculescu (minutul 21), Marius Ştefănescu (minutul 52) şi Luis Phelipe (minutul 80).

Florin Maxim a analizat şi partida cu FCSB, dar a declarat că speră ca de acum jucătorii să înveţe lucruri importante şi să arate că pot fi mai buni în Europa League.

Îmi pare rău pentru înfrângere, am făcut o primă repriză bună. Am luat goluri ca în cantonament, dar trebuie să învăţăm. Eu zic că am avut situaţii bune în prima repriză, era altceva dacă intram cu 1-1 la cabine.
Apoi, au venit trei schimbări ale FCSB-ului, am luat un gol prostesc şi cred că acea reuşită ne-a turnat plumb în picioare. Dar, trebuie să învăţăm din asta, trebuie să tragem concluziile şi învăţămintele.
Noi, când am ales cantonamentul din Slovenia, ştiam că vom întâlni două campioane din Europa, ştiam unde ne vom băga, chiar dacă a fost o perioadă scurtă. Noi ne ştim nivelul, suntem în Liga 2, am vrut să luăm meciuri tari pentru a ne pregăti pentru Europa, a mai spus Florin Maxim.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme