Confruntarea Slovacia – România: Detalii despre meci, orele de transmisie și predictii. Prezicerea expertului Dan Chilom

Ultimul meci al tricolorilor din grupa E are loc la Frankfurt, pe Arena Deutsche Bank. Ne confruntăm cu Slovacia, echipa care a fost revelația primei etape a grupelor, când au învins Belgia cu 1-0. România are acum 3 puncte și un golaveraj pozitiv de 3-2, după primele două partide: 3-0 cu Ucraina și 0-2 cu Belgia. Efectuăm diverse calcule pentru meciul de diseară, scenarii, adunări, scăderi. Un lucru este sigur, echipa lui Iordănescu nu trebuie să piardă pentru a avansa în optimi.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a jucat în 2013 și s-a încheiat la egalitate, 1-1, fiind o partidă amicală. Slovacia are același golaveraj egal, 2-2.

Francesco Calzona, antrenorul Slovaciei, a antrenat o perioadă atât la Napoli, cât și la echipa națională a slovacilor.

România ocupă locul 47 în clasamentul FIFA, în timp ce Slovacia se află pe locul 45. Milan Skriniar este considerat cel mai valoros jucător din echipa adversă, fiind cotat la 40 de milioane de euro. Pe de altă parte, Radu Drăgușin este considerat cel mai bine cotat jucător din echipa noastră, evoluând la Tottenham și fiind cotat la 25 de milioane de euro. Este pentru prima dată când cei doi selecționeri se întâlnesc.

Partida va fi arbitrată de germanul Daniel Siebert, care are în medie 4.15 cartonașe galbene și 0.16 cartonașe roșii acordate pe meci.

Echipe probabile:
– imagine

Posibili marcatori:
– Denis Drăguș – cotă 4.50
– Denis Man – cotă 5.00
– Nicolae Stanciu – cotă 6.00
– Robert Boxenic – cotă 4.50

Cotele pentru cele mai pariate scoruri sunt:
– 1:1 – cotă 3.80
– 0:0 – cotă 3.90
– Ambele echipe marchează – cotă 2.05
Egalul are cota 2.10.

Nu există sugestii referitoare la pariere.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme