Confruntare decisiva între România și Olanda în optimile de finală EURO 2024, duelul vital pentru accederea în sferturi, TRANSMISIUNE LIVE de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO! Componența de bază stabilită de Edward Iordănescu și obiectivul declarat al antrenorului principal.

Naționala României a reușit o performanță impresionantă la EURO 2024, dar provocările abia acum încep!

După rezultatele din grupe, Romania s-a calificat în optimile de finală, unde va întâlni Olanda. Meciul va fi transmis live la PRO TV și VOYO, precum și pe Sport.ro.

Echipa națională a României s-a antrenat la Academia lui Bayern Munchen înaintea meciului cu Olanda, pentru a fi cât mai bine pregătiți.

Jucătorii precum Răzvan Marin și Ianis Hagi sunt conștienți de provocarea dinaintea lor și sunt hotărâți să își facă țara mândră.

În timp ce Olanda a avut rezultate mixte în faza grupelor, echipa României se pregătește pentru confruntarea decisivă din optimi.

Lotul naționalei României la EURO 2024 este condus de selecționerul Edward Iordănescu, iar jucătorii sunt gata să dea totul pe teren pentru a ajunge cât mai departe în competiție.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme