Comerciantul De incaltaminte sport din Nisa: „Elton John A Facut Pipi Intr-o Recipienta De Plastic in Magazinul Nostru

Dupa ce Sukkar nu i-a permis folosirea facilitatilor de toaleta, artistul i-a cerut bodyguardului sa-i aduca o sticla pentru a o folosi. Cantaretul britanic s-a indepartat de alti clienti si a folosit sticla. Proprietarul magazinului si-a exprimat surprinderea si frustrarea fata de comportamentul clientului. El a dezvaluit ca nu cunostea identitatea cantaretului pana cand Sir Elton John i-a dezvaluit cine este. “L-am verificat pe internet”, a explicat Sukkar. Artistul i-a cerut bodyguardului sau “sa curete mizeria cu un prosop”. John a cumparat apoi doua perechi de adidasi pentru copiii sai si a pozat pentru o fotografie, inainte de a parasi magazinul.

“Incidentul” s-a produs luni, 8 iulie. Cantaretul britanic si-a incheiat cariera de 50 de ani, anul trecut. Turneul sau de adio a generat incasari de peste 900 de milioane de dolari, fiind cel mai profitabil din istorie. Intr-un interviu pentru Entertainment Tonight, muzicianul a confirmat ca si-a incheiat cariera, din dorinta de a fi “mai prezent in perioada de adolescenta a fiilor sai, Zachary Jackson si Elijah Joseph”, pe care ii are cu sotul sau, David Furnish.

Elton John detine o vila la Mont-Boron, pe dealurile de langa Nisa, si este un oaspete regulat al Coastei de Azur de peste 15 ani. Orasul l-a facut cetatean de onoare, in 1997.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme