Coman exclus din Campionatul European!

Kingsley Coman a fost nevoit să plece de la Campionatul European din Germania chiar înainte de primul meci din eliminatorii. Starul lui Bayern Munchen se află alături de naționala Franței la Euro 2024, însă până în momentul de față nu a reușit să evolueze decât 15 minute, iar acum s-a văzut nevoit să părăsească brusc cartierul francez din Paderborn.

Kingsley Coman va avea încă un copil. Motivul este unul foarte fericit: iubita lui Coman, Sabrina Duvad, ar fi pe cale să aducă pe lume al doilea copil și fotbalistul a plecat de urgență spre Suedia pentru a fi alături de persoana iubită. Coman mai are doi copii din relația cu Sephora Goignan.

Totuși, Didier Dechamps va putea conta pe aripa stângă a lui Bayern Munchen în optimile de finală ale Campionatului European, dacă va dori acest lucru, deoarece Coman va reveni în Germania până la meciul din optimi.

Francezii speră ca acest “baby boost” să-l motiveze pe Kingsley Coman, care a fost afectat de accidentări în ultimele luni, să-l facă să performeze la cel mai înalt nivel și să devină o piesă importantă în misiunea Franței de a câștiga Euro 2024. Cotat la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Kingsley Coman (28 de ani) mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2027.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme