Ciprian Marica a apelat pe Florin Manea după ce Drăgușin a fost dominant cu Ucraina la EURO, iar reprezentantul a replicat: ”Am fost contactat de Fabrizio Romano”

Ciprian Marica a dorit să facă publică o discuție pe care a avut-o marți cu Florin Manea, la o zi după partida României cu Ucraina (scor 3-0) de la EURO 2024, cei doi vorbind și despre evoluția foarte bună a lui Radu Drăgușin. Agentul i-a povestit lui Marica o întâmplare fictivă în ceea ce privește o așa-zisă discuție telefonică avută cu reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano.

Acest lucru s-a și întâmplat în cele din urmă, iar informațiile lui Romano s-au adeverit și la acel moment, transferul fiind oficializat în ianuarie 2024, pentru 25 de milioane de euro. Gazetarul peninsular spunea, însă, inițial că aproximativ 30 de milioane de euro ar solicita Genoa pentru a-l vinde pe Radu Drăgușin în iarna trecută.

Luni după-amiază, naționala României a înfruntat-o la Munchen, pe ”Allianz Arena”, cu Ucraina. La capătul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat 3-0 în favoarea selecționatei lui Edward Iordănescu.

Echipa națională de fotbal a României a scris pe pagina de Facebook faptul că Radu Drăgușin a atins cea mai mare viteză în meciul contra Ucrainei. E vorba despre 33,7km/h.

În presa din Anglia, Drăgușin a fost foarte lăudat pentru partida de la EURO 2024, iar Ciprian Marica a povestit, în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV, un episod amuzant, în urma unei discuții telefonice cu Florin Manea, impresarul fundașului român din Premier League. E vorba de o discuție imaginară între Florin Manea și Fabrizio Romano.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme